Ndaq besone ndaq jo…Ne po ju flasim jo me t’ nime, por me të pame. Eh vakia insanit, kështu ndodh kur këtij xhandari i terrohen sytë :-))

 

Ket lajm të vërtetë nuk patëm ku ta fusim, në cilën rubrikë, por nga puna e këtij gjanari po duket se është dicka më shumë se kuriozitet :-))) Një polic i Meksiken në Santa Fe është kapur kësaj radhe jo me «pelë për dore» por me femër për  këmbe  i cili edhe pse ishte në detyrë më interesant ju kishte dukur seksi se sa trafiku. Veturat e rastit e kishin zënë dhe e kishin fotografuar në vendin e ngjarjes perderísa ai në detyre, mbi haugë bënte seks me një femër. Për këtë rast mediat dhe teelvizioni vendor ka dhënë edhe pamje filmike nga « aktiviteti » i tij si policë gjatë detyrës me një prostitutë.  Ai eshtë marrur në pyetje dhe nuk ka komentuar rastin në fjalë.i cili atë ditë ishte kujdestar në kontroll të prostituatve të qytetit…Eh kështu ndodhë  kur policit i terrohen sytë. Këtu vlla sabrit i del boja,  Këtu sabri, durimi s ka 1000 selamete, por vetem një :-)) siq po vërehet në ket fushë t’ perenisë.. Kujdes, cka thotë polici bani a mos bani cka bon ai :-))

 

SHPËRNDAJE