putin-630x400

Vladimir Putin padyshim që është një ndër udhëheqësit më të fuqishëm në botë.

Por as ai nuk ka mundur t’i qëndrojë larg photoshopit dhe talljes në median online.

Disa fotoqë tashmë janë hit në internet kanë si personazh Putin por jo ashtu siç jemi mësuar ta shohim.

Shfletoni galërinë më sipër tu njohur me disa perla të fotoshopit ku personazhkryesor kanë Vladimir Putin.

265717

265718

265711

265720

265719

SHPËRNDAJE