Është fjala për Angelina Jolie, Adriana Lima, Kim Kardashian, Paris Hilton, Britney Spears etj…

 

Angelina Jolie, sikur edhe Britney-it  gjithmonë i kane bërë gjërat shpejt e shpejt. Ato ishin 14 vjeçe kur e ka humbën virgjërinë dhe atyre i kujtohet sikur sot kur një ditë…VAZHDON përmes LIKE...[wp-like-locker]

Virgjëria në kohët e sotme dhe sidomos për personazhet VIP, jo gjithmonë është e rëndësishme. Por, kur e kanë humbur virgjërinë disa prej personazheve VIP?

Angelina Jolie gjithmonë i ka bërë gjërat shpejt e shpejt. Ka qenë 14 vjeç kur e ka humbur virgjërinë. I dashuri i saj quhej Anton dhe jetonin në të njëjtën shtëpi.

Duket e pabesueshme, por Adriana Lima, një prej modeleve më seksi dhë të kërkuara në botë, e ka humbur virgjërinë vetëm në moshën 28 vjeçare. Kjo ka ndodhur për shkak të besimit të saj katolik. Mashkulli i saj i parë ka qenë bashkëshorti Marko Jariç.

Celine Dion ka qenë 20 vjeç kur e ka bërë për herë të parë. Ajo është femra e vetëm një mashkulli dhe ai është burri i saj, Rene Angelil. Hera e parë e saj ka qenë natën finale të Eurovizionit, më 30 prill 1998 në Dublin.

Kim Kardashian ndërkohë ka qenë 14 vjeç kur e ka humbur virgjërinë. Ajo kishte dy vite që dilte djalin që humbi virgjërinë.

 

Johnny Depp ka qenë 13 vjeç kur e ka bërë për herë të parë. Paris Hilton dhe Britney Spears ndërkohë, kanë qenë respektivisht 15 dhe 14 vjeç

 

Gjatë viteve, ju do të mendoni se gjërat kanë ndryshuar, por  ju gjithmonë do të merrni të njëjtën përzierje. Një vajzë e bukur, Kara (Ali Cobrin) dëshiron të humbur virgjërinë e saj me Jim sikur edhe Vicky Tara Reid me Mena Suvari.[/wp-like-locker]

Për cka Like ?…thjesht për mbrojtjen e  fëmijëve nga fotot, që nuk i takojnë  moshës (-18+)  së tyre.

Ju falemnderit për mirëkuptim !

REDAKSIA

SHPËRNDAJE