Résultat de recherche d'images pour "POLICIJA GAĐANJE"Zyrtarët e policisë në Administratën Policore të Vranjës në tetor dhe nëntor të këtij viti do të kryejnë më shumë gjueti luftarake në degët e urdhëruara të policisë, perfshire ketu edhe ne Lujginen e Preshevës, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Sipas planit, në një gamë të shtënat publik në fshatin Ljiljance, komuna e Bujanocit, të shtënat do të kryhet 9, 10, 11 dhe 12 tetor.

Në të shtënave landscaped në fshatin Reljan Preshevës revole komunës është 13, 16, 17, 18 dhe 19 tetor.

Në fshatin Donja Trnica, komuna e Trgoviashte, policia do të xhirojë në vargun e qitjes më 20 tetor.

Në fushën e qitjes në fshatin Radicevci, komuna e Bosilegrad, të shtënat do të kryhen në 23 tetor.

Në të shtënave landscaped në fshatin Stubal, komuna e Vladicin Han, të shtënat do të jetë 24, 25, 26, 27, 30 dhe 31 tetor dhe 1, 2, dhe 3 në nëntor të këtij viti.

Përmendur ditë prej 08.00 deri në 16.00 orë në fushën e poligone – poligoneve të qitjes ndalon lëvizjen, mbajtja dhe qëndrimi i njerëzve, kafshëve, automjeteve dhe karrocat e kafshëve-tërhequr.

Hapësira fushave te ushtrimeve në të cilën për të drejtuar shtënat do të shënohet me flamuj të kuq, targa me mbishkrimin: “Mos u Afro se po gjuajmë” dhe do të pajisen me rojet.

SHPËRNDAJE