Dy burra kaloi pranë një tragjedi e tmerrshme, kur një ari vinte nga mali ballperballë me ta, ndërsa ata benin biking (me motociklëte) në mes të një pylli.Dusan Vinzik dhe një nga miqtë e tij kishte një trshitm te amdh në mes pyjeve te  Malino Brdo në Sllovaki, sipas mediave sllovake, transmeton agjencia  e lajmeve “Presheva jonë”
Ndërsa ai është prapa shokun te”tij shohin një ari që u shfaq apprtimas ju del perpara   Filmuar nga një kamera në bord, skena tregon kafsha ishte duke ecur në ndjekje të çiklist parë për disa metra, ndërsa Vinzik britmat me të gjithë forcën e tij ndaj mikut të tij t’ia mabthe këmbës më të shpejtë.
SHPËRNDAJE