maskakassDisa persona të dyshimtë janë dukur sot në protestën që po mbahet para Kuvendit të Kosovës.

Ata mbajnë kapela të njëjta, shallë rreth qafës dhe çanta në duar.

Dyshohet se të njëjtit janë sulmues potencial.

Bazuar edhe në protestat e mëhershme, persona të maskuar ngjashëm kanë qenë nismëtar të përleshjeve me Policinë e Kosovës.

maskaaa

SHPËRNDAJE