L’image contient peut-être : 14 personnes, dont Sami Salihu, personnes souriantes, arbre, foule, ciel, herbe, enfant, chaussures, plein air et nature

Në kuadër të aktivitetit: “Ditët e Mërgatës” , sot filluan me takimin me përfaqësuesit e Shoqatave të Bashkësive Lokale, që veprojnë në shtete të ndryshme të Evropës Perëndimore. Mergimtaret nga diapsaota shiptare sot jane pritur nga kyretari u Kuvendit Komunal Sami Salihu i cli duke ju uruar mireseardhje ata i ka quajtur ambasador te komit tonë, njfton agjencia e lajemeve “Presheva Jonë”

 

Salihu: Mergata jone, jane miq te zhvillimit dhe ambasadorë të kombit

L’image contient peut-être : 17 personnes, dont Sami Salihu, personnes souriantes, personnes assises

“Si kryetar i kuvendit dhe si mik i juaj dua të ju shprehë falënderimet dhe mirënjohjen më të lartë njerëzore…” ka thene kryetari Salihu.

Qëllimi i takimit me përfaqësuesit e Shoqatave ishte njoftimi më i afërt, vendosja e komunikimit dhe bashkëpunimit mes Shoqatave, si dhe sinkronizimi i aktiviteteve e projekteve të tyre me Komunën e Preshevës, e tëra kjo në rrugë institucionale.

“Pata kënaqesinë te takohem me bashkeatdhetarët tanë, me të cilët biseduam për problematikat dhe sfidat me të cilat përballet sot vendi ynë. Diskutuam rreth mundësive për përmirësimin e situatës dhe jetës…” ka thëne kyretarti Salihu për agjencin e lajmeve “Presheva Jonë”

“Te mos harrojme qe përkrahja e mergatës ishte e shumëllojshme dhe e pakursyer deri në vetëmohim…” ka shtuar z.Salihu.

Aio ne vazhfim ka thkesuar se “ishte një takim me nje atmosferë tejet miqësore dhe u cilësua si shumë i frytshëm nga të pranishmit…”

L’image contient peut-être : 4 personnes, dont Sami Salihu, personnes souriantes, personnes debout, montagne, ciel, plein air et nature

SHPËRNDAJE