Preshevë, 26 shkurt -Presidenti Meshihat Mufti dr. Mevlud ef. Dudic dje qendroi  ne Luginen e Preshevës me që rast k,a ztakuar perfaqesues te BI te Preshevës dhe Bujanocit, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Takimi analizoi punën e Medzhlisit dhe aktivitetet e planifikuara për periudhën e ardhshme me qëllim të përmirësimit të jetës fetare në rajon. Gjithashtu, Presidenti Meshihata është i njoftuar me punën e departamentit te Medreses “Gazi Isa-beg” në Preshevë.

Të njëjtën ditë, Myftiu Dudiç vizitoi edhe Medzhlisin e BI në Bujanov ku u takua me udhëheqjen e saj.

Delegacioni përfshiu gjithashtu Sekretarin e Përgjithshëm Meshihat Samir Shkrelin.

SHPËRNDAJE