Me rastin e  4 vjetorit  të Pavarsisë së Republikës së Kosovës, më lejoni t’ju përcjell në emër të të gjithë  antarëve të  Bashkimit Demokratik  të Luginesë dhe në emrin tim personal dëshirat tona më të sinqerta Juve dhe Popullit të Kosovës.     

BASHKIMI DEMOKRATIK I LUGINES

 
Kryetares së Republikës së Kosovës
Kryeministrit  të Kosovës
Kryetarit të Parlamentit të Kosovës
                                                                                                                                                              T EL E G R A M     U R I M I
Me rastin e  4 vjetorit  të Pavarsisë së Republikës së Kosovës, më lejoni t’ju përcjell në emër të të gjithë  antarëve të  Bashkimit Demokratik  të Luginesë dhe në emrin tim personal dëshirat tona më të sinqerta Juve dhe Popullit të Kosovës.BDL e mbështet pavarësinë dhe integritetin teritorial të Kosovës,institucionet demokratike dhe të ardhmen e saj evropiane. Deri te qëllimi final iu deshte popullit të Kosovës të sakrifikoj shumë, andaj institucionet e Kosovës  duhet ta kenë parasysh këtë sakrificë dhe të punojnë në forcimin dhe zhvillimin e shtetit te Kosoves ,zhvillimin e matutjeshem të institucioneve demokratike si dhe proceseve eurointegruese.Forcimi i shtetësisë së Kosoves si dhe zhvillimi socioekonomik i saj e posacërisht rrespektimi i të drejtave qytetare dhe të komuniteteve ,pervec qe është në interesin e Kosovës ,njëherit do të jetë edhe në interes të qytetarëve shqiptar të Luginës së Preshevës.

URIME DHE GëZUAR!
                                                                                                                                                                                                                                                                                BASHKIMI DEMOKRATIK I LUGINES
SHPËRNDAJE