Zyrtarët e  Organizatës Ndërkombëtare (ONP/ILO) me seli në Gjenevë kane njoftuar agjeninë informative kombëtare “Presheva Jonë” se kanë pranuar  sot një telegram urimi nga Prishtina përkatësisht nga z.Agim Shahini, kryetar i Aleancës  Kosovare të  Bizneseve (AKB) drejtuar drejtorit të posazgjedhur të Organizatës Ndërkombëtare (OBP/ILO) me seli në Gjenevë  britanikut Ryder Guy.

 

 

Gjenevë/UNO, 5 qershor

 

Në këtë telegram  urim uirimi nga kryetari i  AKB-së z.Shahini drejtuar drejtorit të posazgjedhur të Organizatës Ndërkombëtare (OBP/ILO) me seli në Gjenevë  britanikut Ryder Guy, ndër tjera lexojmë:

“I nderuar  Ryder Guy, Ishte kënaqësi për mua që u njohëm në vitin 2010 në OBT në Gjenevë, para se të vinit në krye të kësaj organizate botërore. Unë si  Kryetar AKB-së, nga  delegacionit ynë i Kosovës në Gjenvë patët rastin të njihni mbi zhvillimet në Kosovë, në vecanti pretendimet tona  për anëtarësimin e vendit tim në këtë organizatë shumë të rëndësishme. Prandaj, më lejoni për t’ju  uruar  zgjedhjen e juaj për  Drejtor të ILO-s  duke ju uruar shëndet dhe suksese në punën tuaj të përditshme, me një shumë prej sfidave `s sot e ekonomisë dhe tregut të punës në botë. Zgjedhje a juaj është një rast i mirë, që ofron Kosovën edhe më afër ILO-s me shpresë që një ditër edhe anëtare e kësaj organizae botërore..”

SHPËRNDAJE