Biznesmeni shqiptarë i cili jeton në Gjermani, këto ditë po ndodhet në vendlindje ku përveq vizitave nëpër farefis, ai ka pasur edhe disa takime të rëndësishme, sikur që ishte para ca ditësh me kampionin tonë botërorë të karatesë z. Enver Idrizi, por jo vetëm. Ajeti sot është pritur në zyrën e tij nga i pari i komunës së Ferizajt z. Agim Aliu me të cilin kanë biseduar për projekte madhështore që janë në “cev”.


Do kujtuar se arsyeja pse pritshmeritë nga biznesmeni Ajeti janë të mëdha është se ai ka ditur ta befasojë të gjithë Gjermanin dhe Evropën me përkushtimin e tijë në punë, të cilin e ka treguar në ndërtimin e katër fushave gjigande të futbollit, ndër to edhe atë të Bayern Mynchenit.
Le të mbesin befasi për të gjithë ne suprizat që na presin nga ajo që din të bëjë Xhevdet Ajeti.

SHPËRNDAJE