Ka ndërruar jetë nëna e kryeministrit turk Tajjip Erdogan. Tenzile Erdogan para një jave kishte kaluar një operacion dhe që nga ajo kohë ishte e shtrirë në spital. Kryeministri turk pasi kishte marrë lajmin për vdekjen e nënës së tij, menjëherë kishte nxituar për në spital pa përcjelljen e truprojave. Namazi i xhenazes është faur të shtunën në Stamboll në Xhaminë e Fatihut. Kryeministri turk njihej për dashurinë që e kishte ndaj nënës së tij.Kryeministri Rexhep T. Erdogan me lot ne sy percolli xhenazen e nenes se tij..shikone poshtë videon në link..

http://www.youtube.com/watch?v=Kup0NWOulYc

 

SHPËRNDAJE