Kryeministri i Shqiperisw, Edi Rama ka treguar edhe nje here mbeshtetje pwr platformen “Liria ka Emer”. Ai ka shperndare video-rrefimin e ushtares nga Drenica, Hamide Xhemajli Ferizi e cila qysh ne vitin 1996 iu bashkua Ushtrisw Çlirimtare tw Kosovws, bashkw edhe me tre vellezwrit e saj.

“Kjo është historia e Hamide Xhemajlit, luftëtare e orëve të para në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, e cila në vitin 1996 vendosi të braktisë ëndrrat dhe t’i bashkohet vëllait, gati për të dhënë jetën për lirinë. Historia e saj është një nga mijëra e mijëra pjesët e historisë së përbashkët të krenarisë dhe dhimbjes së vajzave dhe djemve të Kosovës heroike”, ka shkruar Rama.

Kryeministri shqiptar kishte publikaur ditw me parw rrefimin edhe tw ushtarit Kjani Guri, qw po ashtu ishte nw kuadwr tw platformws “Liria Ka Emer”.

SHPËRNDAJE