shkoppMedvegjë, 19 tetor  -Dje rreth orës 16 ka ndohur nje ngjarje e trishtueshem, një krim i paprë në Medvegjë nga nje rrahje mes nje te riu T.M (1971) dhe nje mesoburri  V.B (1951), njofton agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë”

Ende per arsyer te panjohur mesohet se i ri T-M ka godiutre me nje shkop (shtagë) ne koke V.B i cili vdes ne vend. Polcia dhe  prokurori ka dalur në vendin e krimit dhe eshte duke shqyrtuar autspine  e trupit të pajete në spital në Medvegjës. Kurse T.M u arrestua dhe u bergos menjëherë.

 

SHPËRNDAJE