Preshevë, 3 mars – Kater persna humben jerten  dhe 25 të tjerë u plagosën  pas një shpërthimi të dyfishtë në një depo municionesh të ushtrisë në qytetin serb të Kragujevacit njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Tre persona rezultojnë ende të zhdukur disa orë pas këtij shpërthimi, për të cilin ministria nuk ka dhënë ende shkaqet.

Agjencia  e lajmeve “Presheva jonë” ka mesuar se viktima e pare eshte nënkoloneli Mirosllav Perisic. Nënkolonel i Armatës së Serbisë ishte anëtar i Ushtrisë 26 vjet, dhe në dy të fundit ka punuar në Byronë Repair Teknik. Ai ishte komandant i garnizonit Kragujevac.

Viktima e dyte eshte kapiten Darko Kostic, pastaj Dejan Kovacevic dhe Zeljko Nikolic te cile rtu gjerten pas dy ditësh kërkime. Duke ju referuar burimeve eprendimore agjencia  e lajemeve “Persheva jonë” ka shkruar se kjo fmaibrike e armeve ne Kragujevc nuk eshte anonime. Ajo eshte enjoher ne emdiat btoerte te cilat kane shrkuar se armet e Kragujevcit u gjetën duart e serbëve  dhe ISIS-it qe vrane popullaten ne Kosovë dhe Evropë

SHPËRNDAJE