KQZ ka certifikuar listat e kandidatëve për deputetë nga Vetëvendsoje, e kësaj liste i prinë Vjosa Osmani.

Lëvizja Vetëvendosje e kishte numër 1 Albin Kurtin por Kurti nuk u certifikua për shkak të denimit të tij.

Me heqjen e Albin Kurtit nga lista, kësaj liste i prinë numri 2 në listë, presidentja në detyrë Vjosa Osmani.

Gjeni më poshtë listën e certifikuar të Lëvizjes Vetëvendosje dhe listës “Guxo”:

Image
SHPËRNDAJE