Një kulture prej 325 bimëve u zbulua në një hambar në Villarsel-e-Gibloux (FR), ka raportuar sot policia kantonale e Fribourgut, njofton agjencia informative “Presheva Jonë”

 

Friburg, 31 gusht
Pronari i ketij “kopshti” me marihuanë është një 24 vjeçar nga  Kosova  i cili  sot u arrestua nga policia zvicerane. Ai jetojnë në kantonin e Vaud, me qira në një pjesë të godinës.

Ai ka pranuar para policisë se që ka rritur bimë të tilla prej 525 gjithsejt, dhe ka shitur 1,5 kilogramë marihuanë në vlerë prej 18.000 franga. I riu nga Kosova gjithashtu pranoi të ketë kartat për ngarkim për të vjedhur muzikë në internet në kantonin e Vaudit të Zvcrës.

Ai është raportuar te Prokurorit Publik. Marihuana dhe pajisje për kulturë u shkatërruan.

SHPËRNDAJE