Image associéePolicia në Novi Pazar të shtunën arrestuar T.E (40), me origjinë nga Kosova, i dyshuar për përdhunimin e vajzës së tij pesëmbëdhjetë vjeçare, njfotn agejncia e lajmeve “Persheva jonë” duke ju referuar buirimeve te VN.

Mesohet  se vajza ishte një viktimë e seksit te dfhunshem  më shumë se katër vjet nga babai i saj, një krim i shëmtuar te cilin rast e kane raportuar ne polci djlai dhe vajza e vogël

Pasi eshe arrestuar, ai është marrë në pyetje dhe i janë dorëzuar autoriteteve gjyqësore, dhe vajza është nën mbikëqyrjen e nënës dhe punëtorëve të Qendrës për Punë Sociale në Novi Pazar, e cila ju nenshtrua ekzaminimeve gjinekologjike dhe të tjera. Më shumë detaje do të njihen ditën tjetër kur të gjitha analizat janë përfunduar.

Kosvari i arrestuar T.E e detyroi vajzën e ti qe te bente sekses që nga mosha 11 vjeçare.

“Ai punoi për aq kohë sa ata jetonin në Gjermani për një kohë të shkurtër dhe vazhdoi të kthehej në Novi Pazar. Vajza kërcënoi se ajo nuk duhet të fliste me askënd dhe ajo heshti për gjithçka. Sipas informatave jozyrtare, në një moment ajo donte ta vriste. Shtohet se policia është shumë e kujdesshme në këtë rast dhe se nuk bëjnë deklarata për publikun.

SHPËRNDAJE