ufaseria11Kosova në UEFA, mediat serbe në zi: Skandal në Budapest. Anëtarësimi historik i Kosovës në UEFA kishte kundërshtarët e vet dhe më të mëdhenjtë ndodheshin në Beograd.  “Skandal në Budapest”, është lajmi kryesor në edicionin online i Kurir, që shton se Kosova u pranua në shkelje flagrante të statutit.

Mediat serbe e cilësuan skandal anëtarësimin dhe thonë se u bë në shkelje flagrante të statutit. Ato kane shkruar se pavarësisht se artikulli 5 i statutit nuk ndryshoi, kjo nuk e pengoi Kosovën që të bëhej anëtare e UEFA-s. Lajmi i anëtarësimit të Kosovës në UEFA nuk është pritur mirë jo vetëm në Serbi, por edhe në Zvicër.

Megjithate sipas agjencise se lajmeve  “Presheva jonë” Serbia nuk mbet bash pa asgje ne Budapest. Shikoni cka i muar Kosovës…VIDEO.. Kete shkrim dhe video po e publikojmë  ne rubrikën “Humor”

SHPËRNDAJE