Me ftesë të kongresit amerikan Myftiu Tërnava do të marrë pjesë në lutjet e mëngjesit në Uashington

Myftiu i Kosovës, mr. Naim Tërnava ka marrë ftesë  dje nga Kongresi amerikan që të jetë i pranishëm në ceremoninë e përvjetshme të Lutjeve të  Mëngjesit, më 2 shkurt, në Uashington DC, ku do të jenë të pranishëm presidenti amerikan, anëtarë të Kongresit si dhe përfaqësues  nga jeta politike, diplomatike e shoqërore e ShBA.

Ceremonia e Lutjeve të Mëngjesit organizohet nga Kongresi amerikan tash e 60 vjet. Këtë vit në këtë ceremoni pritet që të jenë të pranishëm përfaqësues e personalitet nga 130 vende të botës.

Në këtë ceremoni nga Bashkësia Islame do të marr pjesë për të parën herë Myftiu i Kosovë, Mr. Naim Tërnava.

SHPËRNDAJE