Shikoni (VIDEO) poshtë tek TV Presheva Jonë

Lexues, vizitorë të nderuar mos e provoni ju. mund ta provoni vetëm me një kusht,  nëse keni edhe një kokë reezrvë  ka rezrevë dikund n’podrum, ndyrshe ju ndalohet rrespetësisht..sespe kemi frikën pastaj kush na e viziton më faqen e agjencisë sonë ha, ha, ha..ishte kjo shakaja për fund javë. Redaksia e agjencisë informative kombëtare “Presheva jonë” ju uron një uikend të qetë dhe të mbarë…

 

SHPËRNDAJE