Nesër në Gjenevë do të mbahet një protestë kundër ndalimit të padrejtë të gjeneralit të UÇK-së, Ramush Haradinaj, si dhe moslirimit të plotë të tij nga Franca, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” ga Zvicra dukem ju referuar burimeve nga kryesia e Shoqërisë “Lëvizja” – Dega në Zvicër.

Nesër protestohet në Gjenevë për komandant Haradinajn, liderin e AAK-së: President jemi me ty!

Shoqëria “Lëvizja” e konsideron ndalimin dhe mbajtjen nën arrest të Ramush Haradinajt, një akt politik dhe kërkon lirimin e menjëhershëm e të pakusht të tij.

Shoqëria “Lëvizja” e mbështetë këtë protestë legjitime dhe fton të gjithë anëtarët e simpatizantët e saj që t’i bashkohen kësaj proteste. Protesta fillon nga ora 14:00, në këtë adresën Plaine de Plainpalais CH-1205 Geneve.

SHPËRNDAJE