Përpjekjet tona do të vazhdojnë për një kujdese permanente për të  ndihmuar popullatën e në veçanti  shtresën e cila ma tepër është e goditur -personat e kategorizuar, kanë pohuar për agencien inforamtive “Presheva Jonë” zyrtarë nga kabineti i kyretarit të comunes asë Bujanocit. Sipas ytre , kjo është hera e dytë për këtë vit  që komuna ndan mjete financiare për këto kategori të njerëzve.

Sasia e mjeteve për ndihme emergjente e ndarë poroporcionalishte këtë herë kap shumën prej 3. 400,00 din, njofton Departamenti i sherbimeve publike

Dje, më datën 07.12.2011 dita e mërkurë në Komunën e Bujanocit ka filluar ndarja e mjeteve financiare për ndihmë emergjente ;

1.Personave me nevoja të posaçme

2.Prindërve mbajtës të familjes dhe

3.Fëmijëve të paprind

Pas shpalljes se konkursit  komisioni i emëruar me aktvendim te posaçëm nga ana e kryetarit të komunës së Bujanoci i ka marr në shqyrtim te gjitha kërkesat dhe ka vendosur sasinë e përgjithshme prej një milion dinar të ndaj në mënyrë proporcionale edhe atë ;

-për 166 persona me nevoja të veçanta

-117 prindërve  mbajtëse të familjes dhe

-11 – fëmijëve pa prindër

SHPËRNDAJE