(AIK-Presheva Jone)

Mbrojtësi anësor I Manchester Cityt Alexandër Kollarov I kujton mediave angleze kohën kur Beogradi u bombardua nga NATO pas krimeve që Serbia po I ushtronte ndaj shqipëtarëve në Kosovë.

 

“Është e vështirë në vendin tim,atje ka shumë të rinjë të cilët kërkojnë të arrijnë suksese në futboll por edhe në sporte tjera por më besoni se është shumë e vështirë,në kohën e bombardimeve një granatë ra shumë pranë shtëpisë time,njëher mendova mos jemi afër aeroportit por ata ishin aeroplanët po pa na bombardonin.

Ne vendin dim u prish gjithëcka,ura,ndërtesa e qka jo tjetër,megjithëatë nuk u shuajt ëndrra jonë dhe dëshira për të luajtur” është shprehur Kollarov.

Megjithëatë që thotë mbrojtësi serb,për torturat që ka kaluar brenda asaj periudhe relativisht të shkurtër të bombardimeve,shtrohet pyetja,cfar do të ishte historia nëse do të merrte Lorik Cana të tregonte vendin për jetën në vendlindjen e tij…!

SHPËRNDAJE