Katër vite më parë, në qarqet të redaksive sportive të mediave vendore ishte ngritur një debat i cili në një moment kishte eskaluar, debat ky mes biznesmenit z. Remzi Ejupi si dhe atëherë puntorit të FFK-së z. Arianit Ahmeti.
Ishtë z. Ejupi i pari i cili e kishte provokuar situatën i cili për ta ulur autoritetin e Ahmetit, e kishte quajtur si shofer të federatës, ndërkohë që e ashpër ka qenë përgjigja e këtij të fundit për z. Ejupi në një paraqitje tjetër televizive, ku duke i kujtuar Ejupit se si i drejtohej me epitetin e avokatit në prezencë të legjendës Fadil Vokrri, ka hedhur dyshime mbi gjendjen e shëndetit mental të z. Ejupi.
Ahmeti në atë kohë kishte deklaruar se ndoshta Ejupi ka të meta psiqike.

Me poshtë i keni raportimet e mediave të kohës së debatit në fjalë.

Gazeta INFOKUS https://gazetainfokus.com/ish-futbollisti-prishtines-arianit-ahmeti-remzi-ejupi-ne-ffk-quante-avokat-ndoshta-ka-te-meta-psiqike/
Lajmi.net https://www.bing.com/search?q=arianit+ahmeti+probleme+psiqike+remzi+ejupi&cvid=a12b9d08d3b447d2b68450f542ffdd4e&aqs=edge..69i57.11110j0j1&pglt=2083&FORM=ANNTA1&PC=U531
SHPËRNDAJE