Klubi futbollistik Tërnoci në qendër të vëmendjes të vëzhguesve Zvicëran

 

Sot klubi jonë me grupmoshat U13-U16 zhvilloi ushtrime dhe prova në prezencën e dy vëzhguesve nga shteti i Zvicrës z.Willy Schmid dhe Bekim Arifi.

Po ashtu z.Willy dha edhe disa leksione per treneret tonë per menyren e zhvillimit të ushtrimeve për fëmijët e klubit tonë.

 

Ky është vetëm nje fillimi i mbarë,viti 2017 do të jetë edhe më i intensifikuar nga vëzhguesit e jashtëm.

 

Ne si udhëheqësi do të punojm nê atë drejtim që të krijojm kushte sa më te mira dhe të sjellim vëzhgues të ndryshëm ndërkombtarë që këta fëmijë të jenë pjesë e ekipeve evropiane.

SHPËRNDAJE