Jurgen ka folur në lidhje rreth asaj që Mourinho dje ka thënë për mediat angleze

“Në natën e kaluar(ndeshja ndaj Chelsea) një menaxherit i ka thënë gjyqtari i 4-te që i pëlqen pasioni tij ndërsa mua me thonë te ulem ose me dërgojnë ne tribuna.” Tha Mourinho të merkurën.

Ndërsa Klopp sot u pyet nga gazetarët për këtë rast dhe përgjigjia e tij ishte shumë e shkurtë.

“Kjo është një loje shumë emocionale qe duhet ta shijojmë të gjithë. Ndoshta jam me fat që gjyqtari i 4-të më ka thëne ato fjalë.” tha Klopp

Po ashtu ai tha nuk e kam iden pse ai flet për mu.

SHPËRNDAJE