Bujanoc, 15 janar -KKSH i ndau mirënjohje post-mortem ish-kryetarit të Këshillit Kombëtar
Shqiptar, Jonuz Musliut, i njohur ne opinonin shqiptar si lider i Lugines së Preshevës, për rolin dhe kontributin e tij kombëtar, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

“Për kontributin e dhënë ndaj çështjes së shqiptarëve të
Luginës së Preshevës” dhe “avansimin e të drejtave të shqiptarëve” thuhet ne mirënjohen e KKSH per te ndjerin Jonuz Musliun, komandantit dhe ish-drejtorit te SHP te UCPMB-së.

Mirënjohjen e pranoi familja Musliu, ku u pritë nga kryetari Ragmi Mustafa, zv/kryetari Enver Memeti dhe stafi i KKSH me të cilin ish-kryetari bashkëpunoi.

SHPËRNDAJE