frosaasKosova kfortddsa shumë sportiste që edhe me bukuri lënë frymë fansat e saj. Karateistja e kombëtares së Kosovës. Pra kjo eshte   Fortesa Orana, kartiostja shqiptare e cila me bukurine e asaj  dhe besa edhe fizikisht per dy seconda shtrinë per toke një mashkull

Fortesa që ka aspirata të mëdha, ka postuar një fotografi, që lë pa koment të gjithë, sespe ka një stil tejet atraktiv trupor ani se nuk merret me modelim. Anëtarja e klubit Dardania nga Gjilani, i kushton  rëndësi edhe jetës private të saj, por më shumë përqendrohet në stërvitje që të jetë në top formë për garat e ndryshme.

SHPËRNDAJE