ndimemeKjo nënë po lyp bukë, me i ngi dy femijet e saj, per iftar s’ka cka te shtroje n’sofër ? Shperndajeni sa te mundeni, dikush duhet ti ndihmoj, kush ka mundsi…Agjencia e lajmeve “Presheva jone “Presheva jonë” ne aksion humanitar per ta ndihmuar një nënë shqiptare që po loton ne ket Ramazan për te ushqye me buke femijet e saj..

Eshte kjo Fehime Ahmeti nga Gostivari, nënë e dy fëmijëve, vajza 11 vjeçe e djali 8 vjeç nuk kanë çka të hanë në iftarë. Siç shprehet nëna e dy fëmijëve thotë se jeta e saj mori mbrapsht që nga koha kur buri i saj ka pasur infarkt, nga ajo kohë ai është me pasoja dhe nuk është i aftë për punë fizike. Ajo jeton në një banesë pa kushte elementare, ku me një ndihmë sociale nuk ka mundlsi ti paguaj as qiranë që e ka 120 euro. Siç shprehet nëna e dy fëmijëve ndjehet shumë keq që del para opinionit për pak mëshirë por thotë se çdo nënë do ta bënte për fëmijët e saj.

SHPËRNDAJE