Kjo është gruaja 75 vjeçare nga Zvicra qe i’a mori jetën femiut nga Kosova

Pas kesaj ngjarje, gruaja, 75-vjeçare zvicerane, informoi njerëzit dhe institucionet me telefon përmes një SMS’i ku tha se kishte the rur një fëmijë.

Pas kësaj ajo shkoi dhe u dorëzua në polici.

Por sipas te përditshmes Zvicerane, janë publikuar disa fotografi të 75 vjeçare e cila besohet dhe mendohet se është ajo qe ia mori jetën vogëlushit nga Kosova.

Megjithatë, bazuar në gjetjet fillestare, ka dyshime se autorja ka probleme psiqike dhe asaj do t’i bëhet një ekzaminim psikiatrik./Diealbaner

SHPËRNDAJE