Kompania KING RENTA-CAR eshte themeluar ne vitin 2005, ku fillimisht ofronte shit blerjen e veturave dhe nder te paret ne ofrimin e sherbimeve me Limousine, si pike operuese ne qendren e qytetit te Prishtines, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Kompania gjigante King Renta-Car me afro 200 vetura ne shrmbvim te qytarev dhe truisteve ne Prishtinë

“Ne vitin 2008 filluam me sherbimin e dhenjes se veturave me qera, me nje flote prej 15 veturave dhe me nje staf prej 4 veta. Vitin 2009, u hap pika operuese ne Aeroportin e Prishtines dhe gradualisht filloj zgjerimi i flotes se veturave dhe te stafit…” thote për agjencine e lajmeve “Presheva Jonë” drejtori i “King Renta-Car” z.Fidan Bujupi

Sot kompania King Renta-Car operon me mje flote prej afro 170 veturave. Nga viti 2018 kemi filluar edhe me dhenjen e veturave me LEASING OPERATIV ku per momentin jane rreth 60 vetura (veqmas veturave qe ipen me qera) ne kompani te ndryshme ne Kosove.

Se si mund te tesherbehen bashkeatdhetaret kur te kthen ne ne Kosove ne pushime apo turistet e huaj ne vazhdim drjoti Bujupi shpjegon se “Pasi qe si pike kryesore eshte zyrja ne Aeroportin e Prishtines, mbi 90% te klientve jane bashkatedhetare.”
Sipas tij,  interesimi eshte shtuar koheve te fundit, pasi qe cmimet e sherbimeve jane te lira dhe veturat jane te gjiths te modeleve te fundit.
Te marrim shembull, nje veture ekonomike qe i posedon te gjitha paisjet me sigurim casco dhe mundesi dalje ne vendet ne rajon (Shqiperi, Mal te zi dhe Maqedoni) dhe me asisten 24/7 cmimi i tyre fillon nga 19.99€ ne ditje.
Kuptohet se cmimi i veturave eshte i variueshem nga lloji i vetures dhe kerkeses se klientit, ku cmimi ditor arrin deri ne 300€ ne 24H. Por si do qe te jet si kompani me ket veprimtari i ofrojme te gjitha llojet e veturave qe kerkohen.
Se fundi kompania gjigante King Renta-Car eshte shperblyer edhe me Qertifikaten “Firma Korrekte”, ku jane marr perbaze vlersimet e klienteve tane ne rrjetet sociale ne internet.
SHPËRNDAJE