Kim Kardashian ka pranuar se ajo është përtace, pasi përton ta lajë veturën e saj, ndërsa preferon të presë shiun për ta bërë veturën e saj të pastër.

 

Një prej femrave më atraktive në botë, urren që ta lajë makinën e saj dhe preferon që te presë shiun në mënyrë që të mos lodhet fare me pastrimin.

 

“Më pëlqen kur makina ime është e pa pastër dhe fillon të bie shi. Nuk më vjen dhe aq keq për veturën time të ndyrë. Më pëlqen larja e lirë e veturës”, ka thënë Kim.

SHPËRNDAJE