Preshevë, 18 prill  -KF Lugina nga Presheva disa here ka mundur ekipet serbe. Diteve te ardhshme ftublloistet shiptare kane vendosur t’i  ngajn kuajt edhe me KF nga Prishtinën. Ndrashe kjo ndeshtje mes KF nga Presheva dhe atij nga Prishtina mund te konsideroheu ndeshje vëllazerore dhe historike, njfton agencia  e lajmeve “Presheva Jonë”

Më kërkesën e KF Lugina nga Presheva të prirë nga Kryetari i klubit Nagip Jakupi e anëtarëve tjerë, dhe anëtarëve të FC Prishtina, Afrim Muçiqi dhe Fatos Hoxha si dhe kryetrajneri Arsim Thaqi, u mbajt një takim miqësor për bashkëpunimin e mundshëm ndërmjet dy klubeve në të ardhmen.

U shpreh gatishmëria e dyanshme që takimet të jenë më të shpeshta sidomos në bashkëpunimin për kategoritë e reja me qëllim të realizimit të projekteve të përbashkëta.

 

K.F Luginas nga Presheva
1.Lulzim Jusufi (C)
2.Nagip Jakupi
3.Fatlum Jakupi
4.Qenan Bislimi
5.Flamur Bajrami
6.Buletin Saqipi
7.Egzon Lutfiu
8.Isak Iseni
9.Kastriot Sulejmani
10.Kastriot Hyseni
11.Ardian Agushi
12.Arbin Shabani
13.Samir Mehmeti
14.Iljasa Zulfiu
15.Alban Hasani
16.Fatlum Ibrahimi
17.Visar Sabedini (G)

Ju ftojm të gjithëve dashamirasve të sportit për të na mbeshtetur për këtë ndeshje dhe ndeshjet e ardhshme qe do të luajm..Me rrespekt stafi i K.F Lugines.

SHPËRNDAJE