3Martin Vargic, një artist 17 vjeçar nga Sllovakia, ka zbuluar disa harta mjaft të çuditshme të cilat bënë bujë të madhe edhe në internet.

Artisti ka dashur të shprehë normat e divorcit dhe dokumenton madhësinë e penisit dhe gjinjve të burrave dhe grave përmes hartave.

Sipas asaj që ka publikuar ai, burrat nga Azia karakterizohen me madhësinë më të vogël të penisit. E për evropianët vlerësohet se qëndrojnë mesatarë.

Ndërkaq, sa i përket gjinjve, në hartat e tij shihet se femrat evropiane nuk dallohen për një gjë të tillë, ndonëse nuk janë në nivelin më të ultë.

Përmasat e gjinjve:

2 1

SHPËRNDAJE