Ai është i vetmi në Beograd që mban fotografine e Thaçit në zyrë qe serbet nuk ja heqin. Ai eshte Valdet Sadiku nje preshevar i emeruar para pese vitesh si Zyrtar zyres  ndërlidhjese Kosove-Serbi, i cili pretendon të jetë ambasador, ka shkruar gazeta serbe “Telegrafi”, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Pas pesë vitesh përvojë në marrëdhëniet midis Beogradit dhe Prishtinës ai se shpejti kthet ne Prishtinë. Ndoshta kjo puna e fotgrafise ne zyre, Thacit “ja then” mendjen ju impohent tja gjej nje vend pune

Validet Sadiku ka punuar për pesë vjet në zyrën në një nga korridoret e Shtabit të Delegacionit të Bashkimit Evropian në Serbi. Sipas BBC në gjuhën serbe, prapa tavolinës së tij është flamuri i Kosovës, dhe në mur janë më shumë fotografi të Presidentit të Kosovës Hashim Thaçi dhe Deklaratës së Përshtatur mbi Pavarësinë e Kosovës.

Preshevari Sadiku,  ne një mision të tillë erdhi në Beograd – në korrik 2013, ai kishte shtatë ditë pauzë, kur ai ishte duke u përgatitur për largimin e tij në Australi dhe përfundoi në Beograd, sepse paraardhësi i tij, Ljulzim Peci dha dorëheqjen pas dy ditësh në Serbi.Résultat de recherche d'images pour "valdet sadiku hashim tahci"

SHPËRNDAJE