13277967_1078050978917666_14793767_nNe qytezen e Heimberg ne kantonin e Bernit, CVP ka zgjedhure Keshtjella Pepeshin per Kryetare.

Zvicerr, 25 Maj

Znj. Pepeshi ishte Miss Kosova, u rrite ne nje familje qe tere jeten ishte ne sherbime te qeshtjese kombetare, dhe aty u brymose me vlera te djathta politike e kombetare. Vitin e kaluar Keshtjella Pepeshi ishte kandidate per parlamentin Zvicerran, dhe ishte njera ndere kandidatete me te votuara ne CVP. Shume mendonin se nje Mis bukurie nuk do te vazhdonte jeten politike, por Keshtjella deshmoi se te luftosh per te ndimuar te tjeret eshte diç krejt normale dhe ndihmen me te madhe per te tjeret mund te ofroje edhe si nje politikane, e qendrese se djathete. Duhet thekesuar se edhe kryetarja e CVP ne kantonin e Bernit znj. Alexandra Perina-Werz u ndie shume e lumtur me krijimin e deges se re te CVP ne Heimberg, ajo thekesoj se merita kryesore per kete i takon znj. Keshtjella Pepeshi. Ne i urojme z. Pepeshi sukseset dhe deshirojm qe vitin aredheshem te zgjidhete edhe Presidentja e pare me origjin te huaj ne qytetin e Heimberg.

SHPËRNDAJE