Ministria e Punëve të Brendshme ka nxjerr një foto me një mesazh që tregon se përdorimi i internetit sjell edhe rreziqe sa i përket sigurisë.

Postimin e MPB-së e ka shpërndarë në Facabook edhe koordinatori nacional për siguri kibernetike, Zafir Berisha.

Në postimin e shpërndarë jepen tri këshilla themelore: si “Mos prano ftesa nga njerëz të panjohur”; “Mos e ndaj fjalëkalimin me të tjerët; dhe “Mos ndaj të dhëna personale”.

Njoftimi i plotë:

Mbrohu nga rreziqet në internet ⚠️:

❌ Mos prano ftesa nga njerëz të panjohur

❌ Mos e ndaj fjalëkalimin me të tjerët

❌ Mos ndaj të dhëna personale.

#KujdesNeInternet.

SHPËRNDAJE