Pop diva serbe Karleusha  me performanca ka mbajtur në Graçanicë, një koncert që kaloi pa incidente. Kerlusha nga Gracanica ka kërkuar nga poltika serbe të zgjedhe ceshtjen e serbëve në Kosovë. Gjatë qëndrimit të saj në Kosovë ajo konakin e kishte në hotelin “Emerald” në Prishtinë , mu aty ku rregullisht flenë edhe Hillary Clinton, njofton agjencia infromative “Prshevea jonë”.

 

Prishtinë, 28 gusht

Ndryshe nga këngëtarët më të mëdhenjë, të cilët kishin anashkalouar Kosovën për disa vite të tëra,, Jelena Karleusa e para,  ra dakord për të mabjtur një koncert të madh  në qendër të Graçanicës! Shumë shqiptarë të rinj morën pjesë në koncertine mbrëmshëm  dhe ajo  së bashku me rininë serbe dhe shqiptare për dy orë, sa zgjati koncert, i zhillua në një atmosferë të madhe, pa ndonjë incident. Megjithatë, masë paraprake, Jelena Kërlushka ishte e shoqërua nga truprojhet e saja dhe pjesëtarët e  shumtë të policsë dhe të sigurisë

 

Kerlusha nga Gracanica ka kërkuar nga poltika serbe të zgjedhe ceshtjen e serbëve në Kosovë

“Shfaqja ishte fenomenale. Unë falënderoj organizatorët dhe audiencë! Muzikë bashkon dhe pajton! Ky koncert dëshmuar se populli i Kosovës la ansh për pak orër ata të mbushur me gjak e të keqija dhe me shume propagandë politike!  Në Kosovëme pritën i madh e i vogël shqiptarëmë përshndetën për dore e nga larg me dorën n’zemër. Unë shpresoj se ju do të në fund të gjeni njerëz në politikën serbe që do të ndihmojnë në rrugën e drejtë për zgjidhjen e problemeve..” ka pohuar Karleusha  e cila gjatë qëndrimit të saj në Kosovë ajo konakin e kishte në hotelin “Emerald” në Prishtinë , mu aty ku rregullisht flenë edhe Hillary Clinton, njofton agjencia infromative “Prshevea jonë”.

SHPËRNDAJE