aaaaaaaaaaaaNë një intervistë në tapetin e kuq të MAD VMA 2016 këngëtari shqiptar ka mohuar origjinën e tij. Ai ka thënë se nuk ka lidhje me Shqipërinë dhe se është 100% grek nga Vorio Epiri.

Konstantinos Koufos, një këngëtar mjaft i njohur në Greqi i është përgjigjur gazetarit duke qeshur se nuk e lidh asgjë me Shqipërinë.

“Unë kurrë nuk kam thënë se jam nga Shqipëria. Unë them se jam 100% grek nga Vorio Epiri. Unë nuk e di nëse ju e kuptoni dallimin e Vorioepirit nga Shqipëria. Unë nuk kam asnjë problem me atë vend, i vlerësoj ata, më përkrahin dhe ata, por unë nuk mund të ndryshoj gjakun dhe rrënjët e mia të cilat janë nga Vorio Epiri, 100% greke”, ka thënë qenë këto fjalët e tij.

Konstantinos ka lindur në Sarandë, por në moshën 3­-vjeçare, familja e tij u vendos në Korfuz ku dhe është bërë një këngëtar me emër.

SHPËRNDAJE