elvis-naci-1

Imami shqiptar Prof. Elvis Naçi:  Me kenaqesit e madhe mora ftesen e juaj me dëshire qe të jem  ne mesin e vellezërve të mi. Në Preshevë  djersa është misk !

 

 

Preshevë, 30 qershor  -Teologu i njohur shqiptar dhe imam i ” Xhamise se Tabakeve” Prof. Elvis Naci nga Tirana, Elvis Naçi me rastin e “Natës së madhe të Kadrit” ka nderruar qyetaret e Lugine me prezencen tij ne Preshevë i cili ka  mbajtur nje Tribune,  organizuar nga Këshilli i Bashkësisë Islame ne Kosovën e Lindore. Me këte rast për imamin e rrespektuar shqiptar nga Tirana imani i Preshves Sevdalil Jakupi, kryetar  i BIK për Kosovën Lindore si dhe  kryetari Preshevës Shqiperim Arfi kane shtruar darke-iftar për rastin e Natës së madhe të Kadrit, shkruan agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

Imami shqiptar Prof. Elvis Naçi: Në Preshevë  djersa është misk

Filimisjht imam Naci duke e peshëndetur te rpnaismit dhe duke flanderuar orgnaiaztret e tribunes tha se “Për te ardhur en Preshevë më kane shkruar shume letra, me kane ftuar duke me thene se, bile ju mos e harroni Preshevën se tjeret na harruan. Dhe prania ime eshte se se nuk ju kam harrur, porse edhe ju rrespektoj dhe ju dua, deshi eshte kjo se ne Natë te Madhe nuk shkohet bash tek kushdo, dmth ne kete natë shkohet vetëm tek te aferimit, tgek njerezit e mire qe i don. Me kenaqesit e madhe mora ftesen e juaj me dëshire qe të jem  ne mesin e vellezërve të mi. Në Preshevë  djersa është misk !”

Ne kete Nate t eMadhe dekikuarkesja nate te Madhe me imamin shqiptar nga Tirana ishte edhe kengetari yne i mirënjohur Arian Agushi i cili pershëndeti  të pranishmit duke thene se “Para asnje publiku ne bote nuk kam emocione, sikur para publikut te vendlindjes time, para Presheves ..”

Dietari shqiptar Prof. Elvis Naçi, imam shqiptar ne Preshevë u prit sikur Edi Rama nga qindra qytetarë, qe rralle kemi pare turma te tilla te medha qe i shkojne pas liderëve te Luginës. Jo vetëm kaq nese i bëjme nje krahasim mes vizitave te mimistrave apo politikajv nga Prishtina apo Beogradi ne Preshevë me këte vizite te fundit te imamit shqiptar Naci nga Tirana apo mimammmyftiut Ternava e imam Krasniqit nga Prishtina, duket se shqiptaret jo vetëm se jane lodhur dhe nuk i besojne me politikajve, por fjalet e Zotit vlerësohen me shume,  kane peshë  dhe rrespekohen sot me shume nder shqiptaret jo vetëm ne Presheve por gjithkagh ne trojet tona..

 

Çdo ditë që vjen është një dhuratë hyjnore, falenderoje Zotin, jetoje i lumtur dhe mbushe me vepra te mira, ështe njëra nga mesazhet që përcolli paqë teologu Elvis Naçi gjatë ligjerimit të tij në Preshevë. Përmbldhejen nga tribuna lexues të “Presheva Jonë” mund ta ndiqni në linkun e mëposhtëm permes nje VIDEO te e kërkuar mjaft:

SHPËRNDAJE