Tripoli, 3 shkurt – Shtetas libian Ahmed Vafali ka pulbikar se ka në pronësi dhe dëshorn të shesë unazën e argjend të liderit të rrëzuar liban Moamer el Gadafi si dhe këmishën e tij të përgjakur gjatë keqtrajtimit dhe vrasjes së tij në Sirte.

Për këto dy gjësende Vafali kërkon çmimin fillestar dy milionë dollarë e mendon se do të mund të merrte edhe më shumë para sikur ankandi të mbahej diku në Evropë. Dëshmi se janë në pronësi të tij këto gjësende, Vafal ka vënë foton e unazës në të cilën është gdhendur data e martesës së tij me bashkëshorten Safia, më 10 shtator 1970.

“Unaza nuk është Gadafit. Ato janë para të popullit libian dhe ato gjësende nuk bën të shiten”, ka shkruar një libian në FB.

SHPËRNDAJE