Revista “In Touch Weekly” ka bërë të ditur se Kate Middleton nuk mund të ngelet shtatzënë duke iu referuar raportit të një prej mjekëve të çiftit.

Në një artikull me titull “Will & Kate’s Baby Heartbreak” theksohet së Kate nuk mund të bëjë fëmijë dhe për pasojë nuk mund të lëjë një trashëgimtar mbretëror.

Nëse lajmi do ishte i vërtetë, sipas analistëve, do të ndikonte ndjeshëm në të ardhmen e martesës së çiftit.

Një gjë e tillë ngre shumë dyshime duke pasur parasysh se lënia e një trashëgimtari është shumë e rëndësishme në martesat mbretërore dhe çifti paraprakisht mund të ketë bërë të gjitha analizat e duhura mjekësore.

Megjithatë të tjera burime thonë se Kate dhe Will ishin aq të dashuruar sa i injoruan testet dhe shpallën martesën.

SHPËRNDAJE