Ne Mitrovicë sot eshtë kapur nje serb me armatim. Ai nuk është shtetas i Kosovës. Lajmi dhje fotot jane marrur nga faqja  e policise se Mitrovices nga gazetarja e agjencise  se lajmeve “Presheva Jonë”

Nese kemim parasysh shkrimet e mediave serbe, duke ju referuar deklaratave te Vuk Jeremic se “Vuçiç ka në plan të nxisë trazirat në veriun e Kosovës” duket gjithecka e kuptueshme, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Se qfare  synimi kishte nuk e dime, shpresojme se policia e Kosoves do merret me kete rast dhe do na jep sqarime rreth ketij rasti./ Mirjetta Ahmeti

SHPËRNDAJE