Preshevë, 27 mars  -Vuk Jeremiç, kandidati presidencial k thëne sot per mediat serbe se “në qoftë se ai bëhem president i Serbisë nuk do të lejojë dialogun me Brukselit për normalizimin e marrëdhënieve mes Beogradit dhe Prishtinës te vazhdoje e ecen ne kete mënyrë të tanishme…”

Duke folur per Veriu e Kosovës Jeremic ne vazhdim ka pohuar se kjo pjese e Kosovës eshte lene “sallamadi” ku nuk verpojnë as ligje te cilin rajon e kan e nen  kontroll  bandat kriminale gjysempublike..”

Duke folur për marrëdhëniet mes Serbisë nga ana e NATO-s, ai tha se vendi ynë duhet të jetë te bejej nje gje shume te qartë, se anëtarësimi në aleancë ose tani ose në të ardhmen nuk duhet të jetë edhe në rendin e ditës. Jeremiç propozuar programin presidencial me më shumë se 70 pikë, nga to tri jane  kyçe, punësimit dhe përmirësimin e standardeve të jetesës duke sjellë investitorë seriozë, sundimin e ligjit dhe respektimin e ligjeve dhe institucioneve, si dhe angazhimin e Serbisë ne botë me ndryshe.

SHPËRNDAJE