Brazili mban zgjedhjet administrative më 14 tetor dhe deri më tani është shënuar një rekord kandidatësh të çuditshëm. Më e veçanta është padyshim artistja Donna Pera, e cila fton me të pasmet e saj që të votojnë për të. “Nuk ka asgjë në këtë nismë. Të gjitha kanë fundshpinë dhe e shfaqin atë. Do të stampoj numrin tim edhe në gjoks”, shprehej ajo

Por, Donna Pera nuk është e vetmja e llojit të vet. 14 kandidatë janë shfaqur si Hulk, 4 si Thor, dy si Robin, pesë si Batman-i etj.

Kandidatët e çuditshëm për zgjedhjet në Brazil, ju kujt do t ja fusni n’kuti votën..?(FOTO) …vzahdon me LIKE… [wp-like-locker]

 

Foto 8

Foto 7

Foto 6

Foto 5

Foto 4

Foto 3

/Tema [/wp-like-locker]

SHPËRNDAJE