Këmbësori me moshë 81 vjeçaer është lënduar rëndë në aksident trafikur e cila ka ndodhë natën e ditës së hënë në hyrje të fshatit Tërrnoc i madh, në komunën e Bujanocit, njofton policia, njofton asgjencia e lajmeve “Presheva Jonë” nga Bujanoci

Sipas policisë, në aksident ka marrë pjesë kamioni i tipit “Mercedes”, me targa të Bujanocit ka ndodhë rreth orës 20 (“..nezgoda u kojoj je učestvovalo teretno vozilo „Mercedes“ bujanovačke registracije, dogodila se nešto pre 20 časova.“)

Edhe vozitësi (42) edhe këmbësori (81) janë nga territori i komunës së Bujanocit.

Plakut të lënduar rëndë ndihma e parë iu është dhënë në shtëpinë e shëndetit në Bujanoc dhe pastaj është transportuar në qendrën spitalore të Vranjës ku edhe është mbajtur për shërim të mëtutjeshëm.

SHPËRNDAJE