Kryetari i Komunes se Bujanocit, Shaip Kamberi, me ane te nje postimi te tijin ne facebook ka njoftuar se kane pranuar nga Republika e Kosoves 200 mij eurot e premtuara. Me kete rast, kryetari Kamberi e ka falemderuar qeverine e Republikes se Kosoves, por ne vecanti Albinin.

Ja postimi i plote i z. KAMBERI.

Sot, përfundimisht u përmbyll procedura e transferimit të 200 mijë eurove nga Buxheti i Republikës së Kosovës në buxhetin e komunës së Bujanocit.

Hap i madhë para. Realizim konkret.

Vendimi i marrë javën e kaluar nga Qeveria Kurti u bë realitet.

Standardi i ri i transferimit të drejtëpërdrejtë në llogarinë e komunës është risia dhe fenomeni.

Shuma prej 200 mij eurove është poashtu standard i ri i vendosur nga kjo Qeveri dhe nga Kryeminstri Kurti.

Përfshirja e Luginës me 500 mijë euro ndihmë është përkujdesje dhe përkrahje.

Faleminderit Kosovë.

Faleminderit Albin.

SHPËRNDAJE