Nga ky takim vëllazror mes autoriteteve kosovare dhe atyre të Bujanocit  (Mujota, Emini, Kamberi dhe Beqiri) është dalur  me vlerësime unike se bashkëpunimi i ndërsjellë  është me interes të dyanshëm, njofton agjencia  informative “Presheva jonë”


Prishtinë, 24 janar/ AIK-Presheva Jonë

Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi dhe ai i Këshillit Kombëtar, Galip Beqiri, janë takuar të hënën pasdite me ministrin e transportit në Qeverinë e Kosovës Fehmi Mujota dhe zv/ministrin Emin Krasniqi, me ç’rast është biseduar për mundësitë  e bashkëpunimit të ndërsjellë mes kësaj ministrie dhe komunës së Bujanocit në fushta me interes të përbashkët, kanë njoftuar shërbimi informative nga komuna agjencinë inforamtive “Presheva jonë

Nga ky takim vëllazror mes autoriteteve kosovare dhe të Bujanocit ështe”dalur  me  vlerësimi unik se bashkëpunimi i ndërsjellë  është me interes të dyanshëm, prandaj, angazhimi i ardhshëm duhet të orientohet në hulumtimin dhe përkrahjen e të gjitha formave dhe modaliteteve që stimulojnë dhe mundësojnë këtë bashkëpunim.

SHPËRNDAJE