KAH PO SHKON DIALOGU MES KOSOVËS DHE SERBISË ?

 

Shikoni ket tabelë  në fotö të ktij teksti  dhe qëllojani se kah po shkon dialogu mes Kosovës dhe Serbisë ?

 

Pra, lexues të nderuar shikoni ket tabelë në foto me vëmendje dhe qëllojani se kah po shkon dialogu mes Kosovës dhe Serbisë ? Në ketë tabelë, pos Beogradit dhe Prishtinës perspektivës së dialogut duket se po i bën konkurrent edhe disa qytete tjera si Karaqeva, Gjylekari, Micibaba…Megjithse, nëse nuk ja qëlloni, redaksia ju ka siguruar, pos Beogradit edhe disa qendra tjera si : Makresh, Mucivërrc, Llukar, Milesh (ky i fundit një qyteze ne Mal te Zi afër Tuzit,  e banuar me shqiptarë, ne kufi me Shqipërinë) deri te rruga e Preshevës me emrin Koqe Zozi.. Mos u habitni edhe këtu mundet me mbërri dialogu, duke vazhduar pastaj deri në qytetin e bukur  grek Karimaqis, ku Edia Rama bëri promovimin e fundit të librit « kurban » pas vizitës në Preshevë…Siq po e shfini dialogu mes Beogradit dhe Prishtinës ka perspektivë të  mirë a ? Cka po thuani ju ?

——————————

JA EDHE KOMENTET E JUAJA:

· · Partager · Il y a 13 minutes ·
 • 76 personnes aiment ça.
 • 4 partages4 partages
  • Eduard BorociInter-Kosova<—————

   Il y a 12 minutes ·
  • Driton Islamiper Gjylekar ahahha te na osht tu ardh

   Il y a 12 minutes · · 1
  • NeTi Master osht ka shkon ka MAKRESHI —————->…..hahahahahha

   Il y a 11 minutes ·

    

    

    

  • Jeta Gjonajkuku qfar emra ahahahahaha marre pse spoi ndrrojn ahahahha deka

   Il y a 11 minutes · · 1
  • Arian Mustafagjylekar

   Il y a 10 minutes ·
  • Jeta Gjonajun po meoj kah e 3ta ahahahahahahahah

   Il y a 10 minutes · · 1
  • Donjetë Dona Krasniqikah e dyta valla hahahahaha

   Il y a 10 minutes · · 1
  • Vasilis DolaniKar gjylehahahahaha efort

   Il y a 8 minutes ·
  • Memko GoldValla ma shum kaa e dyta edhe e Treta .. hahahha

   Il y a 7 minutes · · 2
  • Astrit RamoKjo dmth. Gjylja do k.. Muqibaba ??? Edhe nene let dot q..t qfar emraaaaaa???? V

   Il y a 5 minutes · · 1
  • Tom Vokrrin`GJYLEKARë te Mixha BIB hahaha 😛 !

   Il y a 4 minutes ·

 

SHPËRNDAJE